Ιστορικό

Ξεκινήσαμε το 1936 ως μηχανουργείο να κατασκευάζουμε εκτός από μηχανουργικά εξαρτήματα και κατασκευές βομβών για το Ναυτικό ,καθώς επίσης και μηχανήματα για τα ελαιοτριβεία.

Ο παππούς των σημερινών ιδιοκτητών και ιδρυτής της εταιρείας είχε εφεύρει τότε τρόπο δοκιμής των πυροκροτητών έξω από το νερό .

Το 1967 τον παππού, διαδέχθηκε ο πατέρας του σημερινού επιχειρηματία και το 1999 περνά στα χέρια των σημερινών ιδιοκτητών.

Η επιχείρηση συστάθηκε με την παρούσα μορφή το 1999 με μεταφορά των εγκαταστάσεων σε ιδιόκτητο κτίριο στην ΒΙ.ΠΕ Πατρών

Η μακρόχρονη εμπειρία μας ,η ικανότητα να ξεπερνάμε κάθε δυσκολία ,η άμεση και φιλική εξυπηρέτηση κέρδισαν την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Πρωταρχική προϋπόθεση ανάπτυξης μας , είναι η διατήρηση της σταθερής ποιότητας ,η αξιοπιστία ,η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και η επιστράτευση των γνώσεων μας για την εξεύρεση των ιδανικότερων λύσεων σε κάθε μηχανολογική και μεταλλική κατασκευή.

Έχοντας ως πολύτιμο εφόδιο την πολυετή εμπειρία στο χώρο και με εφαρμόζοντας πάντα πελατοκεντρική πολιτική παρέχουμε τις βέλτιστες υπηρεσίες στους πελάτες μας, διασφαλίζοντας τη μεγιστοποίηση της ικανοποίησής τους.
Στόχος μας, η εξέλιξή μας κι η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση.