Προφίλ

Η Μεταλλομηχανική είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των μηχανολογικών –μεταλλικών κατασκευών , προσφέροντας εξιδανικευμένες υπηρεσίες με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Είμαστε μια ομάδα με γνώση, άποψη και πάθος για δημιουργία. Ένα σύνολο εξειδικευμένων επαγγελματιών με διαφορετικό γνωστικό υπόβαθρο που μας ενώνει ένας κοινός στόχος: Να είμαστε δημιουργικοί μέσα από τη σύνθεση των απόψεων, με έργα που ξεχωρίζουν και μας γεμίζουν ικανοποίηση, ύστερα από την μέγιστη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον κλάδο των μηχανολογικών και μεταλλικών κατασκευών, που αφορά τις μεγάλες μεταποιητικές βιομηχανίες αλλά και τις επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν μεγάλα τεχνικά έργα και έχουν ανάγκη εξειδικευμένων κατασκευών. Επίσης, παρέχουμε υπηρεσίες, όπως συντηρήσεις κλπ.

Απευθυνόμαστε σε όλες τις κατασκευαστικές εταιρείες και σε όλες τις Βιομηχανίες.

Το εύρος των υπηρεσιών μας καλύπτει τα ακόλουθα:

Μηχανολογικά εξαρτήματα όπως:

- Aξονες - τύμπανα - κοχλίες
- Γρανάζια - τροχαλίες - κομβία
- Έμβολα υδραυλικά - κ.τ.λ.

Κατασκευές μηχανημάτων και ιδιοσυσκευών όπως:
-  Διατρητικά μηχανήματα για προφίλ αλουμινίου
-  Μεταφορικούς κοχλίες
- Μηχανές τροφοδοσίας τσιμέντου
- Ιδιοσυσκευές συναρμολόγησης
- Πνευματικά διατρητικά καλούπια - κ.τ.λ.

Σύνθετες μεταλλικές κατασκευές όπως:
- Μεταλλικά διακοσμητικά στέγαστρα
- Μεταλλικά κτήρια - κ.τ.λ.

Διακοσμητικές μεταλλικές κατασκευές όπως:
- Ανοξείδωτες διακοσμητικές κατασκευές
- Φωτιστικούς ιστούς
- Κολονάκια διακοσμητικά οριοθέτησης - κ.τ.λ.

Διάφορες προηγμένες εγκαταστάσεις.

Διαθέτοντας σύγχρονες εγκαταστάσεις και έμπειρο προσωπικό, η επιχείριση έχει συνεργαστεί και συνεχίζει να συνεργάζεται με μεγάλες εταιρίες αναμφίβολου κύρους, όπως η ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ, η ΤΙΤΑΝ ΑΕ, η FRIGOGLASS ΑΒΕΕ, η KNAUF κι ο ΟΛΠΑ ΑΕ.

Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά ,προσπαθώντας να κατανοήσουμε τις πραγματικές του ανάγκες και προσδοκίες. Το εύρος των υπηρεσιών μας, η υψηλή τεχνογνωσία και η εμπειρία μας στο χώρο των μηχανολογικών εγκαταστάσεων, μας δίνει την δυνατότητα να προτείνουμε λύσεις που φέρνουν αποτέλεσμα.

Η Μεταλλομηχανική βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην ΒΙΠΕ Πατρών, με ένα πλήρες οργανωμένο Μηχανουργείο που υποστηρίζει κάθε ανάγκη, δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις